Mixit Banán a jahoda chrumkavé mrazom sušené ovocie 80g
100 %
Lyofilizácia prebieha v sušiacej komore, kde plod hlboko zamrazíme až na -100 ° C. Potom prichádza prvá fáza sušenia - sublimácia. Zvyšujeme teplotu späť k nule a vďaka...
5,99 €
Doprava 2,89 €,Na sklade
Doporučená ponuka SOS Lekáreň
Najlepšia ponuka
Tu vyberáme najlacnejšiu ponuku dostupnú na Heureke.
Lyofilizácia prebieha v sušiacej komore, kde plod hlboko zamrazíme až na -100 ° C. Potom prichádza prvá fáza sušenia - sublimácia. Zvyšujeme teplotu späť k nule a vďaka...
Lyofilizácia prebieha v sušiacej komore, kde plod hlboko zamrazíme až na -100 ° C. Potom prichádza prvá fáza sušenia - sublimácia. Zvyšujeme teplotu späť k nule a vďaka podtlaku 50 až 100 Pa sa voda z plodu postupne stráca odparovaním do kondenzačnej komory. Posledné na rad prichádza tzv. sekundárne sušenie, pri ktorom je odstránená zostávajúca viazaná vlhkosť pre dosiahnutie 100% kvality a krehkosti. Vďaka tomu ovocie stráca všetku vodu, ale uchová si všetky zvyšné vlastnosti. Lyofilizácia je jednou z najlepších spôsobov konzervácie potravín az pohľadu zachovania kvality potraviny je najlepšou metódou.
Takto spracované ovocie si uchováva všetky svoje živiny a zaistí mu pôvodný vzhľad, prirodzenú plnú chuť a vôňu. Nepridávajú sa žiadne konzervanty, farbivá, cukor alebo éčka.
Na 1 kg chrumkavého ovocia je potreba cca. 6 - 7 kg čerstvého ovocia
Zloženie: Lyofilizované jahody
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.