Tapioka sa vyrába z koreňa kríkov manioku. Najčastejšie ju nájdeme vo forme múky alebo tapiokových perál.
Charakteristika: Rovnako ako Európania používajú pri varení...
Tapioka sa vyrába z koreňa kríkov manioku. Najčastejšie ju nájdeme vo forme múky alebo tapiokových perál.
Charakteristika: Rovnako ako Európania používajú pri varení...
Tapioka sa vyrába z koreňa kríkov manioku. Najčastejšie ju nájdeme vo forme múky alebo tapiokových perál.
Charakteristika: Rovnako ako Európania používajú pri varení zemiakový, prípadne kukuričný škrob, tak siahajú Juhoameričania a Aziati po tapioke. Na rozdiel od tunajších škrobov vyniká tapioka svojim univerzálnym využitím. Nepatrí k obilninám ani strukovinám a neobsahuje teda lepok alebo iné alergény. Je však nevhodná pre nízkosacharidovú diétu – obsahuje totiž toľko komplexných sacharidov ako zemiaky. Je vyhľadávaná pri bezlepkovej, bezlaktózovej, paleo alebo nízkocholesterolovej diéte.
Použitie: Tapiokové perly môžete použiť ako zahusťovadlo do polievok, pripravíte z nich krém do ovocných koláčov alebo výborný prírodný puding. Tapioku môžete použiť aj namiesto ryže.
Nutričné hodnoty v 100 g: Energetická hodnota: 1485 kJ / 350 kcal; Tuky: 0,5 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 86 g; z toho cukry: 0,5 g; Vláknina: 0,9 g; Bielkoviny: 0,5 g; Soľ: 0,1 g.
Zloženie: 100% škrob z hľúz kríky manioku
veľkosť perličiek S 2-4 mm
Alergény nie sú prítomné.
Skladovanie: Skladujte v suchu
Krajina pôvodu: Thajsko
Obsah: 100 g
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant1,9 €98 % • 1 827 recenziíShop roka 2023 - FinalistaĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.