Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Vákuované v PP obale (pri preprave môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu ovocia)
Vlastnosti a výhody: Lyofilizované jahody obalené horkou čokoládou majú lahodnú chuť a sú luxusnou zdravou lahôdkou. Tým, že je ovocie lyofilizované, si zachováva všetky živiny čerstvých plodov. Jahody sú obzvlášť bohaté na vitamín C, vlákninu a antioxidanty. V kombinácii s horkou čokoládou získajú na chuti a tiež, vďaka obsahu kakaa a kakaového masla, na antioxidantoch vo forme flavonoidov. Horká čokoláda tiež môže navodzovať dobrú náladu.
Lyofilizácia je sušenie hlbokým mrazením za veľmi nízkeho tlaku. Lyofilizované ovocie si v maximálnej miere zachová svoju pôvodnú textúru, vôňu a všetky minerálne látky a vitamíny, ktoré sú v ovocí obsiahnuté.
Použitie: Jahody sušené mrazom v poleve z horkej čokolády si najlepšie vychutnáte len tak samotné, ale môžete s nimi aj dozdobiť dezert alebo ich pridať do vlastného ovocno-lieskovcového mixu.
Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu.
Sladkokyslé jahody v spojení s horkou chuťou tmavej čokolády sú sami o sebe gurmánskym zážitkom. Použite plody na dozdobenie dezertu a vytvoríte majstrovské dielo.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.