Umeboshi Slivky - Ako sa nám často nazývajú, sú kmeňové ovocie stromu UME. Tento ovocný strom je v skutočnosti rôzne marhule. Žiadne umelé farbivá sa používajú vo výrobe a sú to len shiso listy, ktoré škvrny slivky na červeno. Slivky Umeboshi sa zozbierajú na jar. V deň zberu, fajčia a potom nechajte niekoľko dní vyschnúť na slnku. Akonáhle sú takmer sušené, je naložené do slanej infúzie, natiahnite kamene a nechajte ho. Červená tekutina, ktorá sa vylučuje vo fermentácii, sa nazýva Ume-SU, názov UmeoCET bol prevzatý v češtine (hoci tento výrobok nemá žiadne iné spoločné s ocotom). Príručka Príprava: Vhodné ako základ pre obväzy a omáčky. Pozícia: Pasta Umeboshi Krajina pôvodu: Japonsko Zloženie: Umeboshi cestoviny * 98% (UME slivky *, pekárenská soľ), extrakt shiso * 2% (listy shiso *, jedlé soľ, UME slivkový ocot). * BIO. Skladovanie: Skladujte suché a chráňte pred tepla a priamym slnečným svetlom. CZ-BIO-001 Výživové dáta / 100g: energetická hodnota: 154kJ / 36Kcal tuky: 0,0 g, z ktorých nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g sacharidov: 8,1 g cukroví: 0,0 g vlákna: 2,0 g proteínu: 0, 0g soľ: 21.2 g Presnosť a včasnosť informácií o produkte na našich webových stránkach platiť najvyššiu starostlivosť. Predmetné predpisy o výrobu potravín sa však neustále aktualizujú, čím sa mení v súčasnom potravinovom zložení, obsahu živín alebo alergénov, dietetických informácií, atď.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.