Najnovšie recenzie zo sekcie Sušené plody
- Dosladzane
- Rozpor zloženia pri objednaní vs. etiketa vyrobku
Produkt nezodpovedá popisu na stránke,
Zloženie na výrobku:
Mango 79%
Glukózovo-fruktozovy sirup 20%
Kyselina citrónová
Pri hľadaní 100% Manga bez pridaného cukru som pri tomto výrobku naletel, je to druhý raz takto dodané, teraz tvrdia, že je len chybná etiketa.
Realita, že už pred rokom bolo mango s deklarovaným zložením 100% mango dodávané ako sušené dosladzane plátky.
Neodporúčam, ak to chcete vyslovene v kvalite 100%
Skvelé produkty, rýchle dodanie, super. Určite odporúčam aj ďalším ľuďom vyskúšať.
- Velmi kvalitne chia
ok
- zdravá potravina
- žiadne
- Veľké balenie
- Výborná chuť
- Nevýhodu nemá
Tieto ovocné kože kupujeme stále, milo ma prekvapilo že boli dostupné aj online, cena bola perfektná a aj dosť veľký vyber príchutí. Balenie je praktické, síce sú rolky v plaste ale aspoň sa neroztopia a nezlepia do kopy. Chuť ostala aj po preprave super šťavnatá a sladká prirodzenou chuťou ovocia. Nabudúce skúsime kúpiť viac príchutí a uvidíme či si udržia svoju kvalitu. Pekný obal ktorý láka deti
- Veľmi chutný produkt.
Tento produkt som kúpila prvý raz. Višne mám veľmi rada, čerstvé zakúpiť v obchodoch bol problém, tak som si ich nahradila týmito. Kyselkavé, chutné, dávam si ich do jogurtu.
- Mierne kyslý, výborný do jogurtu.
Produkt som kúpila prvý raz, bol v akcii, chcela som ho vyskúšať. Páči sa mi, má jemne kyslú osviežujúcu chuť, dávam si ho do jogurtu.
- Spokojnosť
- Výborne
- Veľká spokojnosť
Cítim viac enegie
vynikajúca príchuť :)
chutné, ako všetky yerby od BM
vyskúšame, uvidíme :)
- Super snack pre deti či ozdoba do kaší a pudingov
- Veľmi chutné, veľké a šťavnaté sušené figy. Ešte som takéto chutné figy nejedla. Hneď si idem objednať ďalšie balenie.
Ocakaval som viac......ale da sa to jest.
Balenie co som dostal tak tam mango je hnede a nevyzera lakavo ako je na obrazku. Urcite odporucam kupovat mango z krajinou povodu Vietnam alebo Filipiny.....tie su najlepsie. Mango z Thajska si urcite uz neobjednam
Odporucam
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »