Zdravoslav Fíky Lerida Premium 500 g
Odporúčané ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v ZDRAVOSLAV.SK
- chutné a v BIO kvalite
- trošku cítiť pachuť po niečom umelom ale aspoň to nie je sírené
Mne to chutí - žiadne alergény - zdravšie ako sladkosti s rafinovaným cukrom.
Parametre produktu
Popis produktu
Obrázky obsahujú toľko vápnika, ako šálka mliečnej biblie opisuje obr. V niektorých častiach sveta sa však toto exotické ovocie považuje za exotické a málo vie, že obr sú pečené a mela ako náhrada kávy. Ako sa na nich pozerá tradičná medicína? To je urobiť to! Je známe, že figy sú pomerne rýchlo skazené a mali by sa konzumovať čo najskôr. Čím viac sa vysporiadajú, tým viac antioxidantov. Zároveň sa môžu pochváliť obsahom vysokého vlákna a prítomnosť minerálov, ako je horčík, mangán, vápnik (podporuje hustotu kostí), meď a draslík (pomáha znížiť krvný tlak), ako aj vitamíny, najmä K a B6. Prečo umiestniť obr. Na diétu? 1. Je to vláknitá bomba - ak máte problémy s trávením, zápchou, alebo jednoducho lenivými črevami, figy sú skvelé lisované (rovnako ako slivky alebo kivi). Tiež, tí, ktorí sa nemôžu správať správne v žalúdku cez figy, aby sa aspoň trochu živín a rýchly cukor pred telom "začína do normálu". 2. Doplnenie energie - figy sú veľmi bohaté na cukry, vitamíny a minerály, takže sú ideálne ako doplnkový zdroj energie. Okrem toho 100% prírodné. Takže ak máte náročný deň alebo väčší energetický výstup, sušená obrová taška v taške alebo batohu je super voľba. Čerstvé figy obsahujú približne 80% vody a 20% sacharidov sú vhodnejšie pre ľudí, ktorí strážia štíhlu čiaru, viac ako sušené obr. Tieto obsahujú približne 75% sacharidov, zvyšok je proteíny, tuky a iné látky. Čerstvé ovocie je ideálne pre prípravu štiav, džemov alebo kompaktných, ale je vhodný aj na šaláty (najmä v kombinácii s aromatickými syrmi) a pripravujú sa rôznymi likéry a vín. Sušené obr. Čerstvom oproti sušeným polovice šálky čerstvých figov poskytuje toľko vápnika ako pol šálky mlieka, ale jediný suchý firma obsahuje takmer rovnaký podiel vápnika ako vajcia. Či sú figy čerstvé alebo sušené, vďaka antioxidantám neutralizujú voľné radikály a bojové ochorenia. Pokiaľ ide o vlákno a obr, patria do skupiny plodov s najväčším podielom (spolu s jablkami, dátumami, hruškami a sušenými slivkami). Klasifikácia: Sušené jednotlivé ovocie Krajina pôvodu: Turecko Zloženie: Obr. 100%, bez pridaných cukorných alergénov: Produkt neobsahuje žiadne alergény. Balenie: Opakovateľné PP obaly alebo vysávané v PP balení (počas prepravy sa môže vyskytnúť, čo neovplyvňuje kvalitu) Skladovanie: Uchovávajte určité pri 20 ° C a 70% relatívnej vlhkosti. Nevystavujte solárne lúče. Nutričné údaje / 100g: energetická hodnota: 1088kJ / 257KL tuky: 0,9 g, z ktorých nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g sacharidov: 54,1 g týchto cukrov: 47,9 g proteínu: 3,3 g soľ: 25mg Obr Pie s vanilkovým krémom a škoricovou zložkami: pre dve koláče kruhových foriem 23 cm2 x 400 g odfukovej pečivo 16 obr Pripravte si cukrovinku vanilku. Dáme mlieko do hrnca, pridajte poškriabanú vanilku z pod, priveďte do pomalého varu a nechajte im bublinu na chvíľu. V kuchynskom robote, vaječných žĺtkov a cukru peny. Pridajte múku a dobre premiešajte, potom pomaly pridávame horúce mlieko s vanilkou a mix. Zmes sa vracia späť do hrnca a pomaly prináša do varu za miešania. Nechápeme čakať asi 3 minúty a premiešajte šľahačku, aby sa zabránilo hrudkám. Môžeme tiež liečiť krém v horúcom kúpeli, aby sme udržali teplotu pod kontrolou. Odstránime z dosky a zotavujeme v sklenenej alebo porcelánovej miske, prikryjeme fóliu a dobre umyte chladničku. Predhrejte rúru na 210 ° C. Na mierne degenerovanú plochu sa hodíme hrúbkou 3-4 cm, esáóna je charakterizovaná kruhom približne 2-3 cm väčším ako spodná časť kruhovej formy, cesto sa prenesie do koláčeho formy lemované Pečenie papiera a mierne stlačené do okrajov foriem. Vykonávame to isté s ostatným balíkom cesta do nasledujúcej formy. Rozdeľujeme chladený vanilkový krém na cesto. Teraz sme pokladom, nakrájané asi 4 cm plátky, pokračujeme z centra do okrajov. Posypeme s polevou cukru a škoricou a bake 25 minút. V malom ricíri sa rozpustí v 100 ml vody 2 lyžice cukru a privedie do varu. Tento cukrový sirup pravidelne každých 5 minút povrchu koláča s obr. Slúžime horúce alebo studené s vanilkovou zmrzlinou a ochutenou kyslovou smotanou s škoricou a cukrom.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v ZDRAVOSLAV.SK
- chutné a v BIO kvalite
- trošku cítiť pachuť po niečom umelom ale aspoň to nie je sírené
Mne to chutí - žiadne alergény - zdravšie ako sladkosti s rafinovaným cukrom.