Zdravoslav Mango lyofilizované 50 g
Odporúčané ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Lyofilizácia je najbežnejším spôsobom zachovania lyofilizácie ovocia a sušenie mrazu sú synonymá. Je to proces odstraňovania vody z rýchlo sa rozpustiek na predĺženie ich trvanlivosti alebo pre ľahšiu dopravu. Počas lyofilizácie je ovocie zmrazené, znižuje tlak a potom zahreje teplo, aby sa odparí voda z ovocia. Správna lyofilizácia môže skrátiť proces sušenia až do 30% prvej fázy - zamrznutie hlavnou úlohou tejto prvej fázy je zmrazenie potravín tak, aby ľadové kryštály vytvorené z vody vo vnútri materiálu. Fáza mrazu môže byť rýchla alebo pomalé. Pri pomalom zmrazovaní sa vytvárajú veľké kryštály ľadu, ktoré uľahčujú celý proces sušenia. Bohužiaľ, v materiáloch biologického pôvodu, ako je ovocie, veľké kryštály môžu zlomiť bunkové steny a pri následnom odparení vody sa hmota rozstupu odparí. Ovocie je zachytené a tvarované. Preto je ovocie rýchlo zmrazené. Hlboké rýchle zmrazenie výrobku zabezpečuje, že ľadové kryštály budú menšie (nebudú mať veľa času na rast). A hmotnosť počas odparovania zachováva svoj tvar. Primárne sušenie, druhá fáza - odparovanie v druhej fáze, tieto zmrazené kryštály sa odstránia. Prvým krokom je zníženie tlaku. Vytvorením vákua sa celý proces odparovania urýchľuje a uľahčí. Zároveň sa s ním zvyšuje teplota, vďaka ktorej sa voda odparuje. Chladiaci kondenzátor v blízkosti poskytuje parný priestor, na ktorom sa môže držať a bubon. Tento kondenzátor tiež chráni vákuové čerpadlo z vodnej pary. Až 95% všetkých vody sa odstráni v tomto štádiu. Primárne sušenie môže trvať dlhšie, je dôležité, aby ste nechceli zmeniť teplotu, ktorá by mohla zmeniť štruktúru materiálu. Sekundárne sušenie, konečná fáza - Adsorpcia poslednej fázy lyofilizácie je sekundárna sušenie, ktorá odstraňuje molekulu vody viazanú na ión. Zvýšením teploty nad druhou fázou sa vyskytujú väzby medzi materiálmi a molekulami vody. Teda materiál sušený mrazom si zachováva svoju poréznu štruktúru. Pred uzavretím konečného produktu a tesnenie sa vákuum preruší inertným plynom. Väčšina materiálov môže byť teda mrazom sušená až 1 - 5% jej vlhkosti. Klasifikácia: Sušené snežné ovocie Krajina pôvodu: Čína Zloženie: Mango 100% Alergény: bez ukladacích alergénov: suché a tmavé pri teplotách do 20 ° C. Konzumovať ihneď po otvorení. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Nutričné údaje / 100g: energetická hodnota: 1301KJ / 310kcal tuky: 2,7 g, z ktorých nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g sacharidov: 67,9 g cukroví: 67,3 g vlákniny: 9,2 g proteínu: 3,3 g soľ: 0, 05g správnosť a Včasnosť informácií o produkte na našom webovej stránke platia najvyššiu starostlivosť. Predmetné predpisy o výrobu potravín sa však neustále aktualizujú, čím sa mení v súčasnom potravinovom zložení, obsahu živín alebo alergénov, dietetických informácií, atď.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.